Del dine farver

Fortæl din unikke historie med et unikt soundtrack – og spar samtidig 25 %.
Brug koden SHARE25 ved kassen for at anvende tilbuddet.

FÅ 5 NUMRE
PR. MÅNED FOR
$12.99/NUMMER
$64.95/måned, faktureret månedligt
Ny
Tilmeld dig nu, og spar over 70 %

Få 5 nummer hver måned til kun $12.99 hver. Det er over 70 % i besparelser. Alle downloads inkluderer fulde numre, loops, stems (grupper/submix), korte klip og standardlicens.

Autenticitet er vigtigt

PremiumBeat indfanger hjertet og sjælen i den cubanske lyd i en session bag kulisserne med David Lizmi, en af vores Grammy-nominerede musikproducenter.
Eksklusiv
musik
Betal én gang,
brug for altid!
100 %
Uden ophavsret
Kan bruges med
YouTube og Vimeo
Se vores licenser
Fantastisk musik. Enkle licenser.
Vores kuraterede bibliotek med royaltyfri musik giver dig den samme sofistikerede fornemmelse, som store produktionsselskaber har. Alle vores numre er desuden 100 % eksklusive og fri for ophavsret.
Se vores licenser
Verdens bedste virksomheder og kreative professionelle har tillid til os.
BBDO
Vogue
Billboard
National Geographic
Amazon
Google
Gå aldrig glip af et beat
Få branchens nyheder, indsigt og tips sendt direkte til din indbakke.
*Brug kuponen SHARE25 ved kassen. Kan ikke pakkes eller kombineres med andre tilbud. Tilbuddet udløber 14. november 2022. Kan kun bruges på standardlicens til billeder, standardlicens til video, standardlicens til musik, standardlicens til lydeffekter, standardlicens til PremiumBeat-spor, Kreativ flow Plus og Elements-produkter. Kan ikke bruges på Udvidede, Redaktionelt, Enterprise, Studios eller PremiumBeat abonnementprodukter. Rabatten gælder kun ved den første betaling i forbindelse med et sådant køb og ikke for efterfølgende betalinger eller fornyelser af det samme abonnement. Shutterstock donerer 1 USD pr. køb op til 30.000 USD og ikke mindre end 15.000 USD til CARE.